Diensten

Home / Diensten

Grafisch Ontwerp

Of u nu opzoek bent naar een enkele advertentie of naar een groot aantal promotie-artikelen, ik kan u helpen aan het juiste ontwerp welke perfect aansluit bij de huidige stijl en uitstraling van uw bedrijf. Ook als particulier kunt u bij mij terecht als u bijvoorbeeld opzoek bent naar een grafisch ontwerp voor een geboortkaartje of uitnodiging.

Lees hieronder meer over de diensten die ik aanbied.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Logo's

Een sterk beeldmerk zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij uw potentiële klanten, hoe klein of simpel het logo ook is. Door het gebruiken van de juiste kleuren en vormen zorg ik dat het logo precies bij u past.

Visitekaartjes

De waarde van visitekaartjes word in dit digitale tijdperk steeds vaker onderschat, maar heeft nogsteeds de juiste impact op het eerste contact. Daarnaast draagt het visitekaartje ook bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf. Als u opzoek bent naar een uniek visitekaartje, bent u bij mij aan het juiste adres!

Advertenties

Pakkende advertenties zijn zowel online als in print nog altijd winstgevend. Een passende advertentie activeert de doelgroep en haalt ze over tot een actie. Van een advertentie in een lokaal blaadje tot een Adwords advertentie waarmee u duizende mensen bereikt, samen kijken we naar de juiste aanpak.

Flyers

Flyers worden voornamelijk ingezet ter promotie van een nieuw product of een aankomend evenement. Een goede flyer informeert en activeert klanten om het product nogmaals te bekijken, het evenement te bezoeken of contact met u op te nemen. Ik help u bij het opmaken van een passende flyer.

Folders

Een folder is eigenlijk gewoon een gevouwen flyer. Deze zijn in diverse formaten en vouwstijlen te verkrijgen en geven, net als een flyer, informatie over promoties en acties. Echter is de mogelijkheid om iets te vertellen vele malen groter als op een normale dubbelzijdige flyer. De informatie is in een folder ook beter te segementeren.

Brochures

Een brochure is het ideale middel als u uw producten, diensten of jaarcijfers wilt presenteren. Een brochure kan bestaan uit 5 pagina's of meer. Doordat u meer ruimte heeft in een brochure als in een folder, zo kunt u dus eenvoudig veel informatie kwijt. Ook cursusmateriaal of bedrijfsplannen kunnen prima als een brochure worden gepresenteerd.

Verpakkingen

Heeft uw product de juiste verpakking? Een visueel aantrekkelijke verpakking zorgt voor herkenbaarheid en een bepaald vertrouwen. Haal uw klanten over en laat ze voor uw product kiezen! Ik lever zowel de technische tekeningen als het ontwerp voor de verpakkingen zelf.

Promotiemateriaal

Bedrukte pennen, stressballen, USB sticks, aanstekers, t-shirts en doosjes pepermunt het is zo gek niet te bedenken, of u kunt het gebruiken als promotiemateriaal. Uw bedrijf verder promoten begint bij het vinden van een passend artikel. Ik kan u meer vertellen over de manier van bedrukken en alle andere opties.

Buitenreclame

Full-color bestickering op een winkelpand, spandoeken bij een evenement of reclameborden bij de lokale sportvereniging. Samen kijken we hoe u uw bedrijf kunt promoten op de juiste locatie en wat voor een ontwerp hier het beste bij past.

Andere diensten

Responsive Websites

Ontwerpen en programmeren van responsive (mobiele) websites, met behulp van het WordPress CMS kun je eenvoudig je content plaatsen en updaten. Gegarandeerd een succes!

Responsive Webshops

Een eigen webwinkel beginnen kan iedereen, door het gebruiken van het WordPress CMS kun je zelf producten toevoegen en aanpassen wanneer nodig. Hoe makkelijk is dat?

3D Ontwerp

In een wereld waar internet niet meer weg te denken is, is niets zo belangrijk als een duidelijk digitaal beeld van uw product. Laat uw product professioneel omzetten in een mooi 3D beeld.

Illustraties

1 beeld zegt meer dan duizend woorden. Illustraties helpen u bij het versterken van uw verhaal en boodschap!