Huisstijl

Een huisstijl is de manier waarop een bedrijf of organisatie zich presenteren aan klanten. Een sterke huisstijl kenmerkt zich door de consistente vormgeving van diverse zakelijke producten.

Denk hierbij niet alleen aan flyers, folder, visitekaartjes en verpakkingen, maar ook bijvoorbeeld aan TV en radio commercials waarin de “tone-of-voice” overal gelijk is.

Scroll verder voor meer informatie over de huisstijl diensten die wij verzorgen.

Visitekaartjes

Een visitekaartje is veel meer dan een stukje karton met wat informatie over wie je bent en wat je doet. Het is een makkelijke en efficiënte manier om uw naamsbekendheid snel te doen toenemen.

Het geeft je potentiële klanten alle informatie die ze nodig zouden kunnen hebben zoals uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, website URL, adresgegevens en eventueel uw functie, tegelijkertijd zegt een visitekaartje veel meer dan dat. Een gepersonaliseerd visitekaartje vertelt je klanten een verhaal: wie je bent, waar je voor staat, waar je aandacht aan besteed? Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer.

Een origineel visitekaartje zorgt ervoor dat mensen zich direct kunnen herinneren wie je bent wanneer ze naar het kaartje kijken.

Zelfs mensen die jou nog nooit persoonlijk hebben ontmoet, kunnen op deze manier veel over jou en jouw bedrijf ontdekken. Het is dus belangrijk om al deze informatie op een zeer beperkte ruimte te kunnen weergeven: vertel minder, laat meer zien!

Dat is dan het moment waarop ik begin mee te bouwen aan jouw succesverhaal! Ik zorg voor gepersonaliseerde en professionele visitekaartjes die ervoor zullen zorgen dat jouw klanten je niet makkelijk vergeten!

Flyers

In het digitale tijdperk waarin we momenteel leven is het belang van flyers gemakkelijk te vergeten. Alles kan immers toch via een website of een bericht op social media verteld en verspreid worden?

Flyers hebben echter talloze fysieke voordelen die digitale reclame onmogelijk kan overtreffen, of zelfs evenaren. Aangezien je flyers kunt verspreiden op drukke plaatsen, heb je absolute zekerheid over het feit dat mensen ze zullen zien en dus geïnformeerd worden over jouw evenement of product. 

Je kunt zelf het formaat, de kleuren, de dikte van flyers kiezen daarnaast heb je twee zijdes die je kunt laten bedrukken en dus twee verschillende doeleinden waarvoor je dezelfde flyer kunt gebruiken. Voeg bijvoorbeeld een promotie toe aan de achterkant van de flyer, zodat mensen hem zeker bij zich houden

Flyers zijn vooral populair onder evenementen, neem bijvoorbeeld een festival waarbij je op de voorkant van de flyer de timetable en een kleine kaart van het evenemententerrein kunt plaatsen en op de achterkant promotie kunt maken voor een volgend evenement van jouw organisatie.

Ik help je graag bij het ontwerpen van de perfecte flyer voor jouw evenement of bedrijf!

Folders

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen fysieke folders nog steeds aandachtiger lezen dan de digitale versies. Uit datzelfde onderzoek blijkt ook dat een van de belangrijkste elementen van een folder de creatieve vormgeving is.

Theoretisch gezien is het concept hetzelfde als dat van een flyer: een bedrukt stuk papier dat informatie geeft over het bedrijf, de producten, de diensten of het evenement.

Echter is het grootste verschil tussen een folder en een flyer, dat je veel meer kunt vertellen dan de standaardflyer met twee zijden. Een folder bestaat namelijk uit meer dan 2 zijdes en kan op meerdere manieren worden gevouwen. Enkele opties zijn vouwen, wikkel, kruisslag, zig-zag of een luikvouw.

Een folder laat u toe om “Out of the Box” te denken en daar help ik je graag bij! Ik ontwerp voor jou de folder die perfect aansluit bij het doel dat je wilt bereiken en past bij de inhoud. Dit alles doe ik op een professionele en creatieve manier, zodat jouw folder direct in het oog springt. Jij levert de informatie aan en ik zorg ervoor dat het gelezen wordt!

Brochures

Een potentiële klant een overzicht geven over alle producten en diensten die je aanbied? Snel en efficiënt alle jaarcijfers voorleggen? Zodanig veel interesse informatie en onmisbare acties dat ze niet op een flyer of folder passen? Dan is een brochure voor jou de oplossing!

Brochures behoren tot één van de meest gebruikte marketingmiddelen. Inhoud en vorm vullen elkaar perfect aan, er is plaats voor tekst en foto’s, er is een groot aanbod in maten en er zijn talloze kleurencombinaties die kunnen helpen om uw verhaal te vertellen.

Daarnaast zijn brochures ook gemakkelijk mee te nemen, zodat klanten alle informatie altijd zonder moeite kunnen terugvinden.

Weet je niet zeker hoeveel pagina’s er benodigd zijn of welk formaat het best bij jouw aanbod past? Geen zorgen! Het enige dat jij moet doen is het aanleveren van de inhoud en vertellen wat je met brochure wilt bereiken en ik doe de rest van het werk.

Ik ontwerp een creatieve en doelgerichte brochure die ervoor zal zorgen dat je klanten alle informatie duidelijk meekrijgen en ze met plezier de brochure nog eens doorbladeren.

Promotie Materiaal

Er zijn niet veel dingen leuker dan cadeautjes krijgen, daar zullen niet alleen je klanten, maar ook je medewerkers het mee eens zijn. Gepersonaliseerde voorwerpen zoals T-shirts, pennen, koffiemokken, linialen, USB-sticks en nog veel meer kan worden ingezet als promotiemateriaal voor jouw bedrijf.

Het leuke daaraan is, dat je niet alleen je medewerkers en klanten gelukkig maakt maar dat het bij uitstek de beste manier voor jouw bedrijf is om onder de aandacht te komen.

Verschillende alledaagse objecten kunnen worden voorzien van jouw logo. Op deze manier worden ze gemakkelijk meerdere malen per dag opgemerkt door mensen die anders misschien nooit over jouw bedrijf zouden horen.

Het is dus van cruciaal belang dat het ontwerpen van dit promotiemateriaal op de juiste manier gebeurt.

Het logo en eventueel de URL van uw bedrijf moeten duidelijk op het voorwerp te zien en te herkennen zijn, daarnaast moet het de uitstraling hebben die past bij de rest van het grafisch uiterlijk uw bedrijf.

Wij helpen je graag bij het vinden van een artikel dat past bij jouw bedrijf en dan vertellen we je gelijk meer meer over hoe dit alles bedrukt zal gaan worden. Wij zorgen er graag voor dat het promotiemateriaal een hoop gelukkige gezichten brengt en dat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient!

Scroll to Top
Scroll to Top

Contact

Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Vermeld uw vraag met zoveel mogelijk detail voor het beste antwoord en een eventuele juiste prijsopgave.