Logo ontwerp

Als bedrijf is het cruciaal dat klanten, en vooral ook potentiële klanten, u herkennen en leren kennen. Een logo is dan ook een enorm sterk marketingmiddel. Alles valt of staat met een logo.

Wanneer mensen uw naam horen, moeten ze zich eigenlijk direct ook uw logo voor ogen kunnen halen en wanneer ze uw logo zien, moeten ze dat meteen aan uw naam kunnen linken. Dit is dan ook het deel van het bedrijf dat uw klanten het meest zullen zien op bijvoorbeeld uw briefpapier, in e-mails, op verpakkingen, in brochures, op flyers en folders.

Het is dan ook cruciaal dat uw logo aansluit bij de boodschap die u wil brengen, want een logo is vaak de eerste indruk die mensen krijgen van een bedrijf. Dit is absoluut niet makkelijk. Een logo moet origineel zijn in de zin dat het de aandacht moet trekken, maar ook om te vermijden dat het mensen aan andere bedrijven doet denken.

Daarnaast moet een logo ook tijdloos zijn, zodat het jarenlang meegaat en niet na enkele jaren als ouderwets wordt beschouwd. Daarom help ik u graag een origineel logo te ontwerpen dat perfect past bij het imago en de persoonlijkheid van uw bedrijf.

Altijd een passend logo

Door een goed gesprek vooraf en het aanleveren van meerdere concepten kunnen we garanderen dat er altijd iets tussen zit wat je op de juiste manier raakt.

Online & Offline

Wij ontwerpen onze logo's altijd met online en offline gebruik in het achterhoofd. Dus geen kleine details die online wel werken, maar in print niet te zien zijn.

Meerdere formaten

Zodra je tevreden bent met het logo, sturen we je meerdere bestanden en formaten van het logo toe.

Recente logo's

Scroll to Top
Scroll to Top

Contact

Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Vermeld uw vraag met zoveel mogelijk detail voor het beste antwoord en een eventuele juiste prijsopgave.